Αρχική Σελίδα

Shenzhen Prima Construction Materials Co., Ltd.

Shenzhen Prima Construction Materials Co., Ltd.

1 2 3 4
Shenzhen Prima Construction Materials Co., Ltd. Shenzhen Prima Construction Materials Co., Ltd. Shenzhen Prima Construction Materials Co., Ltd. Shenzhen Prima Construction Materials Co., Ltd.
Γραφείο Ομάδα πωλήσεων Ομάδα πωλήσεων Σχεδιαστές

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Αριθμός Υπαλλήλων : 101~200
Ετήσιες πωλήσεις : 8 Million-10 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2013
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

PRIMA είναι σημείο εξυπηρέτησης από μία και μόνη υπηρεσία σας για τα όλα οικοδομικά υλικά σας. Προσφέρουμε τους διάφορους τύπους σκαλοπατιών, κιγκλίδωμα, δάπεδο, window& πόρτα, εξαρτήματα λουτρών σε ανταγωνιστική τιμή. Μπορούμε να σας προσφέρουμε την επαγγελματική λύση σύμφωνα με το αίτημά σας, εάν θέλετε να καταστήσετε το σπίτι σας λεπτότερο, παρακαλώ να μας έρθει σε επαφή με.

 

Σαν κύριο προμηθευτή για πολλά διαφορετικά οικοδομικά υλικά, συνεργαστήκαμε κυρίως με τον υπεύθυνο για την ανάπτυξη, τον ανάδοχο, τους εγχώριους ιδιοκτήτες, το σχεδιαστή και τον αρχιτέκτονα. Έχουμε την ΟΜΑΔΑ ΣΧΕΔΙΟΥ και την ποιότητά μας Control Center. Χρειάζεστε μόνο να μας στείλετε τα σχέδια σχεδίων προγραμμάτων σας έπειτα που κάνουμε τις λύσεις για σας.

 

Ήμαστε στην επιχείρηση οικοδομικών υλικών για πολλά χρόνια, το αποτέλεσμα φήμης μας από το παρελθόν μας ανατροφοδοτεί καλά τα τελειωμένα προγράμματα πέρα από τις 35 χώρες, παραδείγματος χάριν: Οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, Αυστραλία, Μαυρίκιος, Γκάνα, Κένυα, Ταϊλάνδη, χώρες της Καραϊβικής και χώρες της Ευρώπης.

 

Έχετε δοκιμάσει πάντα περίπλοκος & κουραστικός να επικοινωνήσετε με πολλά από τα διαφορετικά εργοστάσια για την απαίτηση προϊόντων ευρέος φάσματός σας για τα προγράμματά σας; Που κουράζεστε και που τρυπάτε με τον προμηθευτή σας μετά από τη διαταγή επιβεβαιώνεστε; Τώρα, Prima μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε όλα αυτά τα προβλήματα. Πρέπει μόνο να καθίσετε στο γραφείο σας, όλα τα άλλα πράγματα παραδίδουν σε μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Prima Construction Materials Co., Ltd.

Τηλ.:: 86-135-7692-2749

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)